ISIS kërcënon me vdekje Princin George, e zbulojnë mesazhet

Organizata terroriste ISIS, ka kërcënuar m vrasje princin George. Mesazhet janë zbuluar nga shërbimet inteligjente, dhe mësohet se ekstremistët kanë deklaruar se do ta sulmojnë princin në shkollën e tij.
“Edhe familja mbretërore nuk do të mbetet pa u prekur”,-thuhet ndër të tjera në mesazh.

Ekstremistët dyshohet se postuan mesazhin së bashku me një foto të mbretit të ardhshëm duke hyrë në shkollën e tij Battersea në Telegram. Mesazhi përfshiu adresën e shkollës Battersea të Thomas-it dhe në përshkrim kishin shkruar se ‘shkolla fillon herët’.
“Kur lufta vjen me melodinë e plumbave, ne zbresim në mosbesim, duke dëshiruar hakmarrje”,-thuhet më tej në mesazhin e ekstremistëve.

Share With:
Translate »
792 Views