Ja kush është shefi në shtëpinë e Albanit dhe Miriamit

Ndërkohë që të gjithë ne i jemi rithkyer punës vrullshëm së bashku me shtatorin, Ameli, Miriam dhe Alban Skënderaj, na e bëjnë akoma zili nga plazhet e bukura të Turqisë. Sic ju kemi përditësuar cdo herë me fotot e tyre, është rradha për më të bukurën dhe gazmoren sot (deri në foton e nesërme). Vogëlushja aq e dashur për ne, po pi ndoshta kafenë e mëgjesit (përerisa janë me pushime mëngjesi fillon kur vendost ti) dhe është në kulmin e rehatisë së saj, me këmbët e vockla mbi talovinë. “Pra kush është bosi tani? Të lutem mos u rrit kaq shpejt” ka shkuar Miriam krah fotos kaq të bukur…

Share With:
Translate »
750 Views