Jason Momoa nuk i lejon fëmijët ta ndjekin këtë serial ku ka luajtur vetë, po pse?

Jason Momoa është baba i dy fëmijëve, Lola dhe Nakoa-Wolf, 12-vjeçarë, por aktori nuk i lejon ata të shohin një serial që ka luajtur vetë. Bëhet fjalë për serialin e famshëm “Bayëatch”, i cili nuk lejohet të ndiqet në shtëpinë e tyre.

“Ata mund të shohin shumë projekte të babit, por jo ato të vjetra, vetëm të rejat”-tha aktori.
“Ata nuk mund të shohin as Games of Thrones, edhe pse është fantastik”-vazhdoi ai.
Momoa tha se nuk dëshiron që fëmijët e tij të ndjekin rrugën e aktrimit.

“Kjo punë është e vështirë dhe nuk dua që ata të kenë këtë presion. Unë jam i fortë, e përballoj, por nuk dua që ata të përballen me këtë”-u shpreh aktori.

Share With:
Translate »
102 Views