Jepen vetëm 5 bursa në botë, njihuni me 15-vjeçaren nga Tirana që fitoi njërën prej tyre

Matea Gjika vetëm 15-vjeçe është fituese e njërës prej 5 bursave që shpërndahen në botë për aplikuesit që shprehin aftësi të veçanta. Ajo është fituese e olimpiadës E&B Consultancy dhe Cambridge  Education Group. Bursë 100% për të ndjekur studimet A level në Angli.

“Për të studiuar në këto shkolla në Angli, në të gjithë botën jepen vetëm 5 bursa të tilla, unë jam fituesja e njërës prej tyre. Në shtator unë do shkoj të filloj studimet”,- tha Gjika

Share With:
Translate »
836 Views