Jo më kot është një princeshë, edhe pse 2 vjeç Charlotte flet dy gjuhë

Princeshë Charlotte ka filluar një muaj më parë kopshtin. Kujdestaret e saj, e kanë përshkruar princeshën e vogël si një vajzë mjaft të sjellshme dhe të ëmbël.

Ata janë impresionuar nga ajo pasi, Charlotte edhe pse vetëm 2 vjeçe flet shumë mirë përveç anglishtes edhe një gjuhë tjetër. E ndikuar nga dadoja e saj, e cila është spanjolle, princesha ka mësuar të flasë spanjisht.

Edhe princi i vogël George, di të numërojë deri në 10 në spanjisht. Dy fëmijët e princit William dhe Dukeshës Kate duken mjaft të zgjuar që tani që janë kaq të vegjël.

George dhe Charlotte do të bëhen në prill me një motër ose vëlla.

Share With:
Translate »
649 Views