Jo vetëm Era dhe Nora por edhe mami i tyre është një gjyshe kaq në formë

Syzana Istrefi, dikur këngëtare e njohur, e tani larg skenës, po punon në Televizionin Publik të Kosovës. Angazhimi në televizion është puna e saj primare.
Syzana tani po i gëzohet edhe suksesit të vajzave, Norës e Erës, të dyja të suksesshme në muzikë e pasardhëse të rrugës së saj.
Ish-këngëtarja e famshme prej disa vitesh është bërë edhe gjyshe dhe Rene është dashuria e saj më e madhe.
Syzana nuk duket gjyshe tipike, pasi format e saj janë në nivel të admirueshëm, e kjo falë aktivitetit të shtuar fizik.
Syzana është vrapuese e rregullt bashkë me një grup vrapuesish të cilët dalin përditë në Gërmi për aktivitete të ndryshme fizike.

Share With:
Translate »
1617 Views