Jurgeni, Djali i legjendës së peshëngritjes në gjurmët e babait

Sportisti në Bodybuilding, Jurgen Hakani, në kampionatin kombëtar të Bodybuidingut që u zhvillua në fillim të tetorit në Kamëz është shpallur kampion në kategorinë Apsolut Men’s Classic.

Jurgen Hakani tani 26 vjeç, me sport ka filluar të merret që në klasë të katërt, nën ndikimin e të atit, legjendës së peshëngritjes, Mirjan Hakanit.

I ftuar në emisionin “Në shtëpinë Tonë” ai ka folur për karrierën e tij, jetën dhe ndikimin që ka pasur babi i tij në formimin e tij si sportit. Hakani thotë se një ditë, mund ta përfaqësojë Shqipërinë në garat ndërkombëtare.

Për më shumë ndiqeni klipin e mëposhtëm.

Share With:174 Views