Ka dy arsye pse Meghan s`mund të jetë ende shtatzënë

Fotoja e Meghan Markle me dorën mbi bark bëri xhiron e rrjetit dhe fansat e saj janë gati të bindur se bebi numër 2 po vjen. Ata e lidhin këtë veprim edhe me deklaratën e Harry-t që dëshiron të ketë 2 fëmijë. Mirëpo ky veprim mund të lidhet edhe me forcën e zakonit. Meghan ka vetëm gjashtë muaj që e ka lindur Archie-n dhe në një moment, instinktivisht mund ta ketë vendosur dorën mbi bark, pa e pasur ende një bebe, meqë një s`ka shumë që ka ardhur në jetë.

Meghan Markle baby: Archie and Meghan

Dhe pikërisht koha e shkurtër që kur ka lindur Archie-n është arsyeja tjetër. Ajo u bë nënë në një moshë relativisht të madhe dhe do ta përshpejtojë shtatzëninë e dytë, por edhe kaq shpejt nuk sugjerohet. Nënat duhet të presin të paktën 1 vit nga lindja e një fëmije tek tjetri për të ulur riskun e vdekshëmërisë së tyre. Meghan duhet të jetë e kujdesshme ndaj këtyre sugjerimeve të nxjerra nga studimet mjekësore. Kështu që vështirë të ketë momentalisht një bebe tek barku, dhe për më tepër një bebe që ta ketë rrumbullakosur barkun.

Share With:186 Views