Kajan u vendos rregulla të qarta shokëve të tij dhe këtë na i zbuloi mami Ajola

Kajan është rritur dhe mami Ajola përpiqet që kohën e lirë ta kalojë me të në natyrë. Ditën e sotme ajo ka ndarë një moment të të birit, duke i folur shokut të tij të fëmijërisë.

“Ti Dino sillu mirë që të hash biskota”, ka shkruar Xoxa krah fotos ku dallohet i biri me dorën ngirtur. Herë pas here Ajola na sjell copëza të ndryshme me Kajan, zgjedhje besnike e të cilëve mbetet gjithmonë natyra, gjelbërimi dhe ditët me diell.

 

Share With:
Translate »
289 Views