Kapuçino me Amelinë, Miriam Cani tregon gënjeshtrën që çdo mama i thotë fëmijës së saj

Të dielave duket se dhe cappuccino-ja shijon më shumë me njerëzit e dashur.

Mund ta vërtetoni me jetën tuaj, siç Miriam Cani e vërteton me foton më të fundit të postuar në Instagram, ku shohim Amelinë, e cila me që ra fjala është rritur shumë, me atë fytyrën e ëmbël, një kapuç nga i duken flokët pas dhe një filxhan cappuccino-je. Është qumësht, por një gënjeshtër e vogël lejohet. “Duke pirë Cappuccino, (dmth qumësht) me shoqen time”, shkruan Miriami.

Duke pire „Cappuccino“ (dmth qumesht)? me shoqen time ❤️

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Kështu Ameli ndihet me të vërtetë sikur janë dy shoqe në bar.

 

Share With:
Translate »
822 Views