Kate Middelton shtatzënë për herë të katërt? Shenjat flasin vetë

Dukesha Kate Middeton është nënë e tre fëmijëve, Louis, Charlotte dhe George.

Ata kanë ardhur në jetë në diferenca të vogla kohore dhe sipas ekspertëve nuk është aspak çudi që Kate të tregojë se është shtatzënë për herë të katërt.

Ekspertja mbretërore  Santos Lopez, ka treguar dy shenja që tregojnë qartë se dukesha është në pritje të ëmbël.

“Po të shikoni fotot e fundit flokët e Kate duken ndryshe. Ndoshta fije ose një ngjyrë e re, nuk e dimë akoma, por duket shumë më i ndriçuar. Çdo herë që Dukesha e Cambridge ndryshon pamjen e saj, ajo njofton se është shtatzënë brenda pak ditëve”, ka thënë ekspertja.

Por jo vetëm kaq!

Kate njoftoi se ka mbyllur agjendën e saj të takimeve, me arsye për të pushuar pak dhe kjo mund të jetë një shenjë që tregon se ajo është në pritje të ëmbël.

Share With:
Translate »
336 Views