Katy Perry flet për betejat e fëmijërisë me varfërinë

Katy Perry së fundmi ka zbuluar përvojat e saj të fëmijërisë duke u rritur në një familje të varfër, ku prindërit e saj të devotshëm ndaj fesë shpesh u duhej të mbështeteshin në kuponat e ushqimit dhe bankat ushqimore për të përballuar jetesën. Pavarësisht se tani ka një vlerë prej 530 milionë dollarësh, superylli zbuloi se ajo duhej të varej nga kuponat e ushqimit dhe madje edhe të udhëtonte në rrugë si adoleshente për të mbuluar shpenzimet e saj.

Ajo deklaroi: “Doni të flasim për kuponat ushqimore? Unë mund të flas për kuponat ushqimore. Ju doni të flisni për bankat ushqimore? Unë mund të flas për bankat ushqimore.” Ky zbulim i sinqertë hedh dritë mbi sfidat me të cilat u përball në vitet e saj të formimit.

Edukimi i saj ka ndikuar thellë në dëshirën e saj për të bërë një ndikim domethënës përtej karrierës së saj muzikore. Në vitin 2018, Katy dhe motra e saj më e madhe Angela Hudson Lerche themeluan “Fondacionin Firework” me synimin për t’u ofruar fëmijëve të paprivilegjuar akses në art.

Fondacioni i tyre ka dhënë një ndikim të rëndësishëm

Fondacioni Firework tashmë ka një ndikim të rëndësishëm, me mbi 400 fëmijë të shkollave të mesme që ndjekin Camp Firework. Kampi ofron një sërë aktivitetesh duke përfshirë klasa shkrimi këngësh, sesione koreografie dhe seminare të dizajnit të këpucëve, të gjitha që synojnë të ushqejnë talentet krijuese të pjesëmarrësve. Si Katy ashtu edhe Angela marrin pjesë aktive në seancat drejtuese në kamp, ​​duke krijuar një përvojë të paharrueshme për të rinjtë pjesëmarrës.

Përvojat personale të Katy Perry-t kanë nxitur pasionin e saj për të bërë një ndryshim pozitiv në jetën e komuniteteve të pashërbyera, dhe përmes Fondacionit Firework, ajo po ofron mbështetje të prekshme dhe mundësi për fëmijët që të eksplorojnë potencialin e tyre krijues.

Share With:
Translate »
22 Views