Këngëtarja e njohur shqiptare tregon se buzëqeshjen e bukur e ka marrë nga e ëma

Buzëqeshja e zbukuron fytyrën e një njeriu. Kur një njeri është i buzëqeshur, bëhet automatiksht edhe më i ëmbël në sytë e të tjerëve. Këngëtarja e njohur Venera Lumani, përveç se është një vajzë mjaft e bukur, ajo ka edhe një buzëqeshje që të ngroh zemrën.

Këngëtarja ka publikuar sot një foto të së ëmës së saj, dhe na tregon se buzëqeshjen e bukur e ka marrë nga ajo.

Në fakt përveç buzëqeshjes, Venera duket se i ka “marrë” çdo gjë të ëmës, pasi qenka një kopje e saj. Venera në foton e së ëmës, që duket se është realizuar vite më parë, duket edhe ajo aty pranë me flokët e arta. Njësoj është edhe sot Venera…

Share With:
Translate »
823 Views