Këshilla nga baballarë të famshëm për fëmijët

Donald Trump tregon se nuk keni nevojë të lini punën për fëmijët: “Gjëja më e vështirë për rritjen e fëmijëve është gjetja e kohës. Njoh miq që lanë biznesin në mënyrë që të kalojnë më shumë kohë me fëmijët dhe unë them: ‘Gimme a break!’ Fëmijët e mi nuk do më donin më shumë nëse do kaloja 15 herë më shumë kohë me ta. ”

Hugh Grant: “Sjellje të mira dhe jo egoist, nuk janë fjalë tërheqëse për një fëmijë, nuk më pëlqen, mendoj se disiplina është më e rëndësishmja”.

Ryan Reynolds si babai më egoist: “Të gjithë mendojnë se foshnja e tyre është një gjeni. Njerëzit më shohin me kënaqësi kur u them atyre:” Fëmija im, mesatarisht 100 % i zgjuar “.

Ferrell për Nicola Kidman kur ajo u bë nënë: “Fliti fëmijëve për mua, të paktën një herë në javë”, tha ai. “Nëse ke kohë, bëje dy ose tri herë në javë”.

Bruce Willis tha një perlë për babain e atëhershëm, Princi William: Ai këshilloi: “Qëndro në shtëpi vitin e parë, mos shko askund. Luaj me atë fëmijë çdo ditë”.

Robert Downey Jr për adoleshentët: Duhet të dalësh nga ‘foleja’ ndonjëherë; “Ka disa prindër që e kanë bërë mirë këtë gjë dhe i kanë thënë fëmijës: ‘Ti e di, ne kemi këtë tip në gjak, por asnjë nga këto nuk është për ty.

Will Smith për disiplinën:

“Ne nuk bëjmë ndëshkimin, mënyra se si merremi me fëmijët tanë është se ata janë përgjegjës për jetën e tyre. Koncepti im është, duhet ti japim fëmijëve kontroll mbi jetën e tyre në moshë sa më të re. .Ju mund të bëni atë gjë që dëshironi për aq kohë sa mund të shpjegoni pse ishte gjëja e duhur për të bërë për jetën tuaj. ”

David Beckham se si të lidhen me fëmijët tuaj: “Kam lexuar një libra për fëmijët e mi – ata e duan Gruffalo, edhe pse Brooklyn është pak i madh për këtë tani. Harper përralla për princeshat kështu që unë lexoj libra për to.

Brad Pitt. “Fëmijët janë pasqyra për ju …. nuk mund të bëni justifikime. Duhet të siguroheni që ata kanë larë dhëmbët dhe kanë ngrënë një mëngjes të mirë. Duhet të jeni aty kur ata të zgjohen nga një ëndërr e keqe.

Share With:
Translate »
727 Views