Kështu e thërret Fernando mami Çiljetën

E dimë si e thërret ajo të birin dhe janë më shumë sesa një emërtime…Don Fernando është më i njohuri, por herë pas here dalin në pah edhe emrat e tjerë.

Megjithatë edhe ai ka një emërtim të veçantë për të ëmën. 

Me një postim të ri ajo ka zbuluar që ajo është Mami Eta…shkurtim i Çiljetës, që askush nuk e përdor, sepse të gjithë e thërrasin Çili. Por sigurisht që Fernando ka ekskluzivitetin e tij. /Revista Class

Dolem iher xhiro taj…taj…🤗🤗👫🍭🍬🍼 #mamaeta#bubunando

A post shared by Ciljeta Xhilaga (@ciljetaxhilaga) on

Share With:
Translate »
944 Views