Këta yje të Hollywood-it qenkan kushërinj dhe nuk e paskemi ditur

Shkencëtarët pajtohen me njëri-tjetrin se ne të gjithë kemi paraardhës të përbashkët. Sot në emisionin “Fun Day” me moderatoren Fatma Methasanin janë përmendur disa të famshëm të cilët kanë dalë papritur të jenë te aferm dhe kusherinj.

Meryl Streep dhe Brooke Shields
Aktoret Meryl Streep dhe Brooke Shields janë kushërira të para. Nëna e Meryl Streep dhe nëna e Brooke Shields kanë të njëjtat paraardhës me origjinë gjermane.

top_5.1.jpg

Madonna and Celine Dion
Madonna dhe këngëtarja kanadeze Celine Dion janë në të vërtetë motra të largëta. Studimi i gjenealogjisë dhe informacionit të marrë nga arkivat tregoi se paraardhësi i përbashkët i Madonna dhe Celine Dion është një marangoz që jetonte në shekullin e 17-të.

top_5.2.jpg

Madonna and Hillary Clinton
Madonna nuk ka vetëm Celine Dion në mesin e të afërmve të saj, por gjithashtu edhe Hillary Clinton. Këta dy gra të forta dhe të pavarura janë në të vërtetë kushërinjtë të dhjetë. Hillary Clinton e ka konfirmuar këtë në shfaqjen e Ellen DeGeneres.

top_5.3.jpg

Barack Obama and Ben Affleck
Një nga të afërmit e famshëm të ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara është aktori, skenaristi dhe regjisori Ben Affleck. Të afërmit e tyre të përbashkët (në shkallën e njëzetë) ishte John Savage.

top_5.4.jpg

Brad Pitt and Barack Obama
Marrëdhënia e Obamës me Brad Pitt është më afër se ajo me Affleck. Aktori dhe politikan janë kushërinjtë e nëntë. Religjioni i tyre i përbashkët ishte Edëin Hickman, i cili është i lidhur ngushtë me Mbretëreshën Elizabeta II dhe Marilyn Monroe.

top_5.5.jpg

Share With:555 Views