Këtë përgjigje të këtij fëmije nuk do e kishit menduar as ju!

Kurrë mos e nënvlerësoni një fëmijë! Sigurisht janë të vegjël dhe të pafajshëm, por janë edhe shumë të zgjuar. Një tjetër përgjigje e një fëmije në provim po thyen rrjetin.

Pyetja e drejtuar ishte: “A do preferoje të ngecje në një ishull krejt i vetëm apo me një person që e urren?”
Përgjigjia brilante ishte: “Do të preferoja që të isha në një ishull me dikë që urrej, kështu që do kem dikë për ta ngrënë”.

Share With:
Translate »804 Views