Këto shenja tregojnë se ju do ta keni të lehtë të mbeteni shtatzënë

Për shumicën e grave, pjelloria është pak e mistershme derisa filloni ta merrni seriozisht për të mbetur shtatzënë. Por përveç kushteve të shumta mjekësore dhe surprizave që mund të ndodhin gjatë riprodhimit të natyrshëm ka edhe disa faktorë që ju tregojnë se sa lehtë mund të mbeteni shtatzanë.

Nëse nuk jeni gati për të pasur fëmijë, duke e ditur se jeni potencialisht shumë pjellore, mund t’ju ndihmojë të jeni të motivuar që të bëni marrëdhënie seksuale të sigurt dhe të përdorni mbrojtje. Por, mbajtja e një syri në shenjat që trupi juaj ju jep është shumë e rëndësishme në çdo fazë të jetës.

Më poshtë janë shenjat të cilat sipas ekspertëve ju tregojnë se do ta keni të lehtë të mbeteni shtatzënë.

1. Keni një cikël shumë të rregullt.

2. Ju ndiheni mirë në fizikisht dhe mendërisht.

3. Nuk ke pasur kurrë ndonjë infeksion.

4. Keni shenja të tjera të ovulimit të rregullt.

5. Nuk tymosni cigare.

6. Periodat tuaja nuk janë shumë të dhimbshme dhe aspak të rënda.

Share With:304 Views