Kjo vajzë e vogël është një snajperiste e pabesueshme

Një video e publikuar në Facebook nga Daily Mail, shfaq një vajzë të vogël duke gjuajtur me snajper.
Vajza e vogël doli për të gjuajtur me babin e saj dhe duket se ka aftësi të pabesueshme në qëllimin e cakut.
Shikojeni videon:

This little girl is shooting a gun!

This little girl is shooting a gun!

Posted by Daily Mail on Wednesday, July 18, 2018

Share With:
Translate »
539 Views