Kostumi më i bukur që ka patur ndonjëherë Kim Kardashian për Halloween

Teksa të gjithë u përpoqën që të zgjidhnin veshje sa më të frikshme,  për të larguar shpirtrat e vdekur, ajo kishte bërë një zgjedhje shumë të zgjuar dhe me pak mundime. Dy vite më parë, ylli 36-vjeçar Kim Kardashian zgjodhi që për Halloween të shfaqej njësoj si Kim në 2013, teksa parakalonte në tapetin e kuq të Met Gala 2013, kur ishte shtatzënë me North.  

Kim Kardashian në met Gala 2013

Kim Kardashian në Halloween-in e vitit 2015 /Kids’Time/

Share With:
Translate »
932 Views