“Ku e gjen forcën?” Përlotet Arbana Osmani nga historia e dhimbshme e Tanit

Tani ishte banori i radhës që tregoi historinë e tij të jetës. Një histori e dhimbshme e cila shkon deri në rrënqethje.

Ai rrëfeu aksidentin tragjik që i ndodhi kur prindërit e tij humbën jetën. Tani ka qenë drejtues i automjetit dhe ishte i vetmi që i shpëtoi aksidentit tragjik.

Një kamion i doli atij në korsinë ku po qarkullonte dhe shkaktoi aksidentin fatal. Tani gjithashtu foli për vështirësitë e tij të jetës dhe tregoi për gjendjen e vështirë ekonomike.

Ai i kërkon falje familjes për aksidentin që shkaktoi.

Share With:
Translate »
51 Views