Kur të shkoni për të lindur, mos harroni të merrni një krëhër me vete!

Për të mos i rënë rrotull, procesi i lindjes është i vështirë. Por lajmi i mirë është se nuk është aq e frikshme sa mund ta keni imagjinuar. Me një qëndrim pozitiv dhe disa këshilla e truke, ju do të jeni gati për kur të vijë momenti i madh i shumëpritur. Vetëm sigurohuni që të keni një krehër flokësh në gati.

Krehëri mund të jetë gjëja e fundit që ju merrte mendja se do t’ju duhej në sallën e lindjes, por shumë nëna betohen se kanë mbajtur një krehër në çantën e tyre të lindjes.

Pse?

Mbajtja e një krehëri gjatë lindjes thuhet se lehtëson disi dhimbjet e lindjes. Ky është fjala e fundit që diskutohet falë një postimi viral të Facebook nga Fox Valley Birth and Baby, një kompani që ofron fotografimin dhe filmimin e lindjes, shërbimet që lidhen me gjidhënien dhe klasat e edukimit të lindjes.

“Kur e mbërtheni në duart tuaja, një krehër mund të ndihmojë në goditjen e pikave të akupunkturës në duart tuaja”, shkruhet në  postim. “Një tjetër teori është se truri mund të fokusohet vetëm në një numër të caktuar të ndjenjave. Për shkak se fundi nervor është më afër duarve tuaja, ato arrijnë më shpejt trurin. Kjo ndihmon trupin tuaj të harrojë kontraktimet”.

Tingëllon e lehtë, apo jo? Dhe kjo mund të jetë marrëveshja e vërtetë, të paktën sipas qindra nënave që kanë komentuar në postim.

Terapia muzikore, masazhet dhe aromat qetësuese janë vetëm disa nga teknikat për t’u qetësur para lindjes.

Share With:
Translate »312 Views