Kush po thotë se Gili është gjyshja më e mirë në botë?

Gili, këngëtarja që i ka pushtuar zemrat e publikut prej vitesh, kohë pas kohe vjen me projekte të reja muzikore.

Por, nuk janë vetëm këngët e Gilit ato të cilat marrin vëmendjen e publikut të gjërë që e do dhe e përcjell.

Tradicionalisht jeta private e këngëtares ka bërë mjaftë përshtypje

Gili është bërë gjyshe për herë të pare, madje po konsiderohet edhe si gjyshja më e mirë.

Share With:
Translate »
67 Views