“Lëreni të qetë, ka një arsye që familja nuk po flet”, xhaxhai i Kate Middleton reagon për shëndetin e saj

Xhaxhai i Kate Middleton për dy 24 orë ka hyrë në Big Brother Anglia dhe tashmë ka filluar të flasë për familjen mbretërore. Natyrisht ajo që të gjithë presin të dëgjojnë nga Gary Goldsmith është se çfarë po ndodh realisht me shëndetin e mbesës së tij.

Por ai vetë është shumë i kujdesshëm për atë që ka të bëjë me Kate dhe për këtë para se të hynte në reality show denoncoi, teoritë e çmendura konspirative duke theksuar se “duhet ta lënë të qetë për momentin, sepse ka arsye që ata nuk flasin për këtë.

Ata i japin asaj pak hapësirë. Thjesht mendoj se është thelbësisht e gabuar, dhe nëse do t’i ndodhte dikujt tjetër, ata do të konsideronin t’i jepnin pak hapësirë. Por Kate duke qenë Kate, bën një punë kaq të mrekullueshme, ka gjithmonë interes për të. Ajo është numri një mbretëror për një arsye dhe unë thjesht po i lus njerëzit që t’i japin asaj pak hapësirë. Mendoj se Kembrixhët po ndryshojnë dinamikën dhe po bëhen më të orientuar drejt familjes. Ata kanë një detyrë dhe është privilegj të kenë rolet që kanë, por familja është e para. Duhet të kujdesesh për veten. Ju vendosni maskën tuaj të oksigjenit përpara se të kujdeseni për të tjerët. “Kate, shërohu, të dua dhe do të shihemi kur të jesh gati”. Ne ia bëjmë këtë dikujt tjetër, pse jo asaj?”

Share With:
Translate »
41 Views