Libri i Princit Harry do të përqendrohet tek vdekja tragjike e nënës së tij

Libri i Princ Harry-t do të përqendrohet tek vdekja e Princeshës Diana. Megjithëse në fillim thuhej se libri do të fliste për fëmijërinë e tij, largimin nga rolet mbretërore dhe përplasjet e vazhdueshme me familjarët, në fakt, do të fokusohet tek e ëma e ndjerë.

Ekspertja mbretërore dhe autorja Angela Levin tha se libri i Dukës do të përqendrohet tek tragjedia e tmerrshme që kaloi kur ishte fëmijë. “Më është thënë nga një burim i mirëinformuar se kujtimet e Harry-t do të përqendrohen shumë në vdekjen e nënës së tij Princesha Diana, dhe kë ai fajëson.”, shkroi ajo.

Kujtimet e Princit Harry do të përqendrohen në vdekjen e Princeshës Diana dhe atë që ai fajëson, thuhet se një ¿burim i mirëinformuar ’i ka thënë një autori mbretëror. Në foto, Princesha Diana me djemtë e saj Princ William dhe Prince Harry gjatë një pushimi me familjen mbretërore Spanjolle në Pallatin Marivent në Palma de Mallorca, Spanjë, Gusht 1987

Libri, aktualisht pa titull, thuhet se është shkruar pothuajse plotësisht dhe pritet të dalë në fund të vitit 2022. Të ardhurat ka të ngjarë të jenë me miliona dhe, megjithëse kushtet e sakta financiare nuk u bënë të ditura, Harry do t’i dhurojë për bamirësi.

Libri do të përqendrohet shumë në vdekjen e Princeshës Diana - dhe atë që ai fajëson

Share With:
Translate »
137 Views