Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan se mosha nuk është pengesë për t’u bërë nënë!

Trupi i femrës është plot mrekulli. Për shembull gjatë shtatzënisë, mitra rritet nga madhësia e një portokalli në madhësinë e një shalqiri, për të mos përmendur faktin se gratë janë më fleksibile se burrat dhe kanë më shumë gjasa të mbijetojnë nga dëmtimet traumatike. Dhe gratë e famshme dëshmojnë se kjo është e vërtetë. Përkundër faktit që kanë shumë punë, udhëtime, këto zonja të famshme arritën të lindin pas të 40 -ave dhe hodhën poshtë stereotipat duke treguar se mosha nuk është pengesë për t’u bërë nënë

1. Naomi Watts, 40

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
2. Gwen Stefani, 44

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
3. Julianne Moore, 41

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
4. Christie Brinkley, 44

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan

5. Brooke Shields, 40

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
6. Salma Hayek, 41

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan

7. Rachel Zoe, 42

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan

8. Celine Dion, 42

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
9. Kim Basinger, 41

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
10. Uma Thurman, 42

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
11. Tina Fey, 41

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
12. Alyssa Milano, 41

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan
13. Helen Hunt, 400

Me fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuanMe fëmijë pas të 40-ave/ Këto të famshme vërtetuan

Share With:
Translate »
134 Views