Me pjekurinë e një nëne, Bora reagon për herë të parë, i del në mbrojtje Donaldit: Edhe ai është njeri

Reagon për herë të parë Bora Zemani.

Ju lutem qetësohuni, edhe Donaldi është njeri, edhe ai mund të gabojë, edhe ai mund të zgjedhjë edhe rrugë të tjera, edhe ai ka të drejtën të bëjë çfarë të dojë me jetën e tij, por mos gjykoni, mos kryqëzoni dhe mos dënoni, as unë nuk po e bëj…”, shkruan Bora.

Share With:
Translate »
67 Views