Mëngjeset e Evës tani janë më të bukura dhe plot përqafime

Dihet që netët e saj edhe për disa muaj të mirë do kalojnë zgjuar. Po pavarësisht rraskapitjes, mëngjeset janë më të bukur se më parë.

“Mëngjeset e përqafimeve me këtë engjëll janë më të mirët”, shkruan në foton e mirëmëngjesit të postuar pak minuta më parë. Santiago është mbështetur i gjithi tek mami. Dhe ajo sigurisht që e ka harruar lodhjen e natës. Edhe grimin e bizhuteritë që dikur s`i ndante nga vetja.

Share With:
Translate »
800 Views