Mënyra epike për të dokumentuar një shtatzani, shikoni sa kreativ është ky çift

Në kohët e sotme fotografimi i shtatzënisë është kthyer në modë. Të njëjtën mënyrë ka ndjekur dhe një çift në pritje dhe më pas të lindjes së fëmijës së tyre të dytë. Ata kanë shkrepur rreth 2 mijë foto në harkun kohor të 9 muajve për të dokumentuar ardhjen në jetë të bebit të tyre, ndërkohë që kanë dhe një fëmijë tjetër. E mrekullueshme!

This is the most EPIC way to document your pregnancy! ???

This is the most EPIC way to document your pregnancy! ???

Posted by Daily Mail on Monday, February 19, 2018

Share With:
Translate »
658 Views