Mesazhi nga babai që përloti Xhesika Polon!

Xhesika Polo ka qenë fermerja e dytë pas Robertit që Flor Agalliu në rolin e kryefermerit kishte përzgjedhur si personin që ka të drejtën e një telefonate. Xhesika u surprizua nga zëri i të atit ku nuk munguan as lotët në studio.

Pjesë nga telefonta:

Xhesika: A je mirë me shëndet bushi?

Babi Xhesikës: Sot kam bërë 8 km ecje

Xhesika: A të kam mërzitur?

Xhesika: Më fal që po qaj! Kujdesu për veten dhe për Markun

Babi Xhesikës: Ma përqafo shumë Florin për këtë mundësi. Je krenaria ime , je ylli botës

Xhesika: A ke një këshillë për mua?

Babi Xhesikës: Këshilla për ty je që ji vetvetja

Xhesika: A dukem bukur? Më sheh?

Babi Xhesikës: Më nxive jetën nuk po shoh më seriale, po shoh vetënm fermën!

Xhesika: Të kam shpirt! Jeni pasuria ime

Babi Xhesikës: Shpirti babit të puth. Mi bëni të fala Enkel Demit! Të puth!

Share With:
Translate »
31 Views