Michelle Obama kërcen me fëmijët dhe… Babagjyshin

Ish-zonja e parë e SHBA-së vizitoi një spital fëmijësh në Kolorado dhe pasi bisedoi me ta dhe iu përgjigj disa pyetjeve, ndërsa kur vuri muzikë në sfond nisi të kërcente me disa vogëlushë. Ftoi edhe Babagjyshin në kërcim, por plaku me kostum të kuq dhe mjekër të bardhë tha se nuk ishte shumë i aftë në kërcim, kështu që ua la vendin më të vegjëlve që ta shoqëronin zonjën Michelle Obama.

Share With:
Translate »
636 Views