Në familjen West mbërrijnë festat, Kim zbulon pamjet brenda shtëpisë

Ky vit ka qenë ndër më të suksesshmit për familjen West.

Në shtëpinë  e tyre janë shtuar anëtarë të rinj që i kanë dhënë jetë familjes së tyre dhe bizneset u kanë ecur më së miri

Këtë vit familja West ka shumë arsye për të festuar, ndaj festat në shtëpinë e tyre kanë mbërritur.

Kim Kardashian ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga dekori, dhe si gjithmonë çdo gjë duket për mrekulli.

Kim ka zbuluar pemën gjigante të mbushur me drita dhe një shtëpizë shumë domethënëse.

Mbi tavolinë ajo ka vendosur dekor një shtëpizë të vogël, e cila personifikon familjen e saj.

Mbi çati shkruhen me kujdes emrat e të gjitha anëtarëve të familjes.

Share With:141 Views