Vajza 12-vjeçare bëhet nënë, nuk e dinte që ishte shtatzënë

Një 12 vjeçare në Perth të Australisë perëndimore, e cila solli në jetë fëmijën e saj, mund të përballet me drejtësinë, bashkë me të atin e foshnjës, që gjithashtu është minoren.

Të dy mund të akuzohen pasi janë nën 16 vjeç dhe nuk kanë mundësinë e dhëniës së pëlqimit për përfshirje në marrëdhënie seksuale, edhe pse të dy mund të kenë rënë dakord për një gjë të tillë.

Vajza, identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur, thuhet se ishte 11 vjeç në kohën kur mbeti shtatëzënë. Policia beson se babai i foshnjës është moshatar me vajzën.

Në spital, ajo tha se nuk e dinte që ishte shtatëzënë. Pas lindjes mësohet se edhe nëna edhe fëmija janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Share With:473 Views