Nëna lë vetëm djalin 6 vjeç me të vëllanë e porsalindur, kur kthehet shpërthen në lot…

Kur një fëmijë merr një sasi të mirë të kohës dhe vëmendjen e plotë të prindërve të tij, është normale të ndjeni pak “xhelozi” kur vjen në jetë një anëtar i ri i familjes: Një vëlla ose motër.

Ka disa video që qarkullojnë në web ku ju shihni prindër duke i dhënë lajmin fëmijëve për ardhjen e një vëllai ose motre dhe reagimet e fëmijëve. Edhe pse shumë argëtuese, ndonjëherë nuk duket se premtojnë asgjë të mirë.

Në fakt, mos u shqetësoni, kjo është një gjë absolutisht normale dhe, kohët e fundit, videoja e dy vëllezërve po bën xhiron e rrjetit.

Sigurisht, askush nuk do të kishte pritur një situatë të tillë, por të gjithë u mahnitën pas asaj që panë.

Një nënë donte të dinte se çfarë do të bënte fëmija i saj nëse do ta gjente veten vetëm me vëllain e vogël; ajo mendonte se ndoshta ai do ta injoronte atë, nuk do të luante me të, ose do të ishte i inatosur me të etj., por ajo kurrë nuk do të kishte imagjinuar se çfarë ndodhi në të vërtetë.

Pra ajo e la djalin më të vogël se 6 vjeç të kujdesej për vëllanë e tij të porsalindur. Teksa e gjithë skena është filmuar duke treguar një moment kaq të mrekullueshëm dhe të veçantë.

Nëna krenare nuk e mendoi dy herë dhe ndau videon në rrjetet sociale, tani dy të vegjëlit janë bërë të famshëm.

Më poshtë është videoja që do t’ju tregojë se sa e madhe mund të jetë dashuria vëllazërore.

Share With:
Translate »
998 Views