Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry Potter-in, por dy personazhe të tjerë

Heroi yt i fëmijërisë, magjistari i vogël që mundi Voldemort-in, Harry Potter nuk do preferohej më të luhej nga aktori Daniel Radcliffe që e portretizuar.

Nëse filmi do të ribëhej ndonjëherë tjetër, Daniel do preferonte dy role të tjera.

Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry

“Unë ndoshta do doja të isha Sirius, ose Lupin. Kanë gjithë karaktere që më kanë pëlqyer gjithmonë. Të jashtëzakonshëm”, tha Daniel.

Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry

Sirius Black është një nga aktorët kryesorë tek “Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”. Në film luante rolin e kumbarit të Harry-t.

Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry

Lupin ishte gjithashtu pjesë e “Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”.

Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry

“Ndoshta kam zgjedhur këto dy role, sepse kam kujtime të bukura nga xhirimet me ta”, tha Daniel. Ose ndoshta thjesht është rritur dhe nuk mund të luajë më Harry Potter-in e vogël.

Nëse do të ribëhej filmi, Daniel nuk do luante më Harry

Share With:
Translate »
132 Views