Nga Xingu, direkt në shtëpi për të bërë humor. S’kemi ç’ti bëjmë, Ermali këtë tip ka | Video

E diela e zymtë e ditës së sotme, ka bërë që të mblidhemi në shtëpitë e njëri-tjetrit për të kaluar fundjavën. Njësoj ka vepruar edhe Ermali me familjen e tij. Ai po e kalon të dielën me familjen e mikut të tij të ndjerë, Dr. Florit. Dhe e diela nuk ka se si të mos kalohet bukur kur ke të pranishëm Ermalin. Ai shfaqet në video duke argëtuar Joelin dhe Kaltrinën me veprimet e tij karakteristike. Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
726 Views