Një baba i përkushtuar si David Bechkam

Victoria Beckham është duke punuar shumë në New York, pasi në javën e modës ajo do të prezantojë koleksionin e saj të ri.

Dhe për të qëndruar sa më pranë bashkëshortes së tij, ylli i futbollit, David Bechkam, ka marrë fëmijët, Harper, Romeo and Cruz, dhe kanë zbarkuar në New York këtë të premte.

David është fotografuar në aeroport, ku shfaqet mjaft i përkushtuar me fëmijët e tij, ndërkohë që me më të voglën e familjës, 6-vjeçaren Harper, është dukur më shumë i dashur.

Me këtë xhest David edhe njëherë konfirmoi se marrëdhënia e tij më ikonën e modës, Victoria Bechkam, është më e qëndrueshme se kurrë.

Share With:
Translate »
597 Views