Një Elitë e madhe dhe një Elitë e vogël

Me një video para pasqyrës, Elita Rudi i ka treguar dhe njëherë të gjithëve se Bota është një kopje e saj.

Me kalimin e kohës të voglës i janë theksuar tiparet që gjithmonë kanë sjellë shumë komente lidhur me ngjashmërinë me Elitën apo Gjikon.

Edhe me disa foto nga fëmijëria e saj, Rudi ka treguar se Bota i ngjan asaj, në dallim nga Zëri që ngjason më shumë me Gjikon.

Pas këtyre pamjeve, me siguri askush s’ka më pikëpyetje sepse Bota nuk i ka lënë asgjë mamit dhe pse Gjiko do donte të ishte ndryshe.

Share With:
Translate »
114 Views