Një nënë e përkushtuar si Beyonce…

Beyonce gjithmonë është në gatishmëri për t’u përkujdesur për dy binjakët e saj dhe duket se në këtë rast ka edhe një ndihmëse.

Është vajza e saj Blue Ivy, e cila sipas disa burimeve, është duke i ndihmuar nënës së saj shumë.

Pa dyshim që Beyonce është e zënë shumë edhe me karrierën e saj, por binjakët Sir dhe Rumi që kanë vetëm shtatë muaj kërkojnë angazhim më të madh.

Në këtë mes ndihmë jep edhe burri i saj, reperi Jay Z.

“Beyonce është duke kaluar shumicën e kohës më binjakët e saj dhe është një nënë shumë e përkushtuar”, ka thënë një burim i afërt me familjen e saj për “US Weekly”.

Share With:
Translate »
680 Views