Një nënë shembullore si Georgina, çfarë bën ajo për fëmijët e Ronaldos?

Georgina Rodriguez dhe Cristiano Ronaldo kanë vendosur që pushimet e tyre këtë vit t’i kalojnë në një jaht luksoz. Georgina ka ndarë foto të shumta nga këto ditë dhe pa dyshim në sy ka rënë marrëdhënia e saj e ngushtë me fëmijët. Në fotot e publikuara shihet qartë kujdesi që ajo tregon ndaj të miturve, edhe pse 3 prej tyre nuk janë fëmijët e saj biologjikë.

Kujtojmë se Ronaldo dhe Georgina po paguajnë 33 mijë euro qira në javë për të qëndruar në jaht.

Share With:264 Views