Nuk e donte fëmijën! Tristan Thomson i kërkoi trajneres personale të abortonte

Tristan Thompson donte që trajnerja personale Maralee Nichols, të bënte një abort pasi zbuloi se ajo ishte shtatzënë, sipas dokumenteve të gjykatës.

Nichols nëpërmjet avokatit të saj paraqiti një kërkesë ligjore për të paraqitur mesazhe me tekst që supozohet se janë dërguar midis saj dhe Thompson si provë për padinë e saj të atësisë kundër tij, dhe në kërkesën e marrë nga Page Six, ajo pretendon se ai donte që ajo të ndërpriste shtatzëninë.

“Është gjithashtu e dukshme nga konteksti dhe thelbi i këtyre komunikimeve se ato janë nga Tristani për Maralee, gjë që reflekton se Tristan po i drejtohet marrëdhënies së palëve, madje edhe në lidhje me shtatzëninë e saj duke këmbëngulur që ajo të bëjë një abort dhe duke kërcënuar se do merrte pothuajse asgjë me kërkesa më të vogla për mbështetje në Teksas”, thuhet në dokumentet.

Dokumenti vëren se Thompson mohoi dërgimin e ndonjë prej mesazheve, por gjithashtu pretendon se “informacionet e tij të kontaktit janë të pranishme në mesazhe”. Avokati i Nichols nuk pranoi të komentojë.

Nichols, e cila u shpërngul nga Houston në Los Anxhelos, po padit Thompson për mbështetje për fëmijën, pavarësisht faktit se fëmija i saj ende nuk ka lindur – edhe pritet të vijë në jetë më 3 dhjetor. Fëmija supozohet se u ngjiz në ditëlindjen e 30-të të Thompson në mars, kur ai dhe Khloé Kardashian ishin ende në lidhje.

 

Share With:
Translate »
133 Views