Nuk ka kompjuter në shtëpi, 10-vjeçari bën detyrat e gjeografisë në dyqan

Djali që është filmuar duke lexuar në një tabletë dhe duke bërë detyrat e gjeografisë në një dyqan Samsung-u është bërë viral.

Shumë persona janë interesuar për emrin dhe historinë e tij.

Ai quhet Guilherme dhe është 10-vjeç. Djali nga Brazili shkoi në dyqan sepse nuk ka kompjuter dhe internet në shtëpi, prandaj gjeti një mënyrë tjetër për të bërë detyrat.

Pasi mësoi historinë, Samsung ia dhuroi tabletën dhe i premtuan se do mbajnë garanci që t’ja rregullojnë për çdo problem.

Nëna e Guilherme punon si sanitare në shkollën ku studion djali, por nuk ka aq të ardhura sa ti blejë kompjuter.

Ata jetojnë në një shtëpi me qera, së bashku me vëllain 14-vjeçar.

Shumë persona janë prekur nga historia dhe kanë kontribuar për ti blerë një shtëpi familjes së Guilhermes.

View this post on Instagram

Vamos acionar a corrente do bem para encontrar o menino, gente? ⠀ "Me ajuda, Por favor! Queria conhecer esse gigante!! Vocês conseguem me ajudar a chegar até ele? Sei lá, vai que alguém aqui o conhece… . Por favor, quero mesmo ajudá-lo! 🙏🏼 . Se realmente for como o colega fala no vídeo, se ele realmente precisar, vou encontrar um jeito de ajudar esse homenzinhozão da porra! 💪🏼 . Posso contar com você?" 🙏🏼 ⠀ Via @direitoensinado Vídeo de @luiz0585 . Edit 1: Gentee, encontramos o Guilherme! Conversamos agora mesmo com a mãe dele, a dona Rose e logo damos mais informações. Só coisas boas, hein 🙏 Edit 2: Gente, falamos com ele e a família! Fizemos uma vaquinha, o link está no bio! Corre lá!

A post shared by Razões Para Acreditar (@razoesparaacreditar) on

Share With:307 Views