Olta e ngacmοn për ish-burrin: “Duket që e do akoma!”, Diola: “Kam 3 vajza me të, e respektoj”

Nutricionistja Diola Dosti në ditët e para të hyrjes në “Big Brother Vip” ndau me banorët historinë e saj të ndarjes nga ish-bashkëshorti, me të cilin ka edhe tre fëmijë.

Sot, teksa Diola ishte duke ngrënë në kuzhinë, Olta e ngαcmoi duke i thënë se ajo akoma ndien për ish bashkëshortin e saj.

Por kjo e fundit i tha se gjithçka ka mbetur pas, janë vetëm kujtimet dhe jo ndjenjë dashurie

Gjithashtu edhe fakti që ka tre vajza me të. Në fund Diola e mbylli duke thënë se ka nisur një njohje me një person tjetër.

Olta: E do ajo, akoma e do.

Diola: Thjesht kam kujtime.

Olta: Është gjë shumë e bukur, besoj se ke kujtimet më të rëndësihme. Natyrisht see ke tre fëmijë me të.

Diola: Unë këtë do të thoja, që kam vajzat.

Olta: Ti mund të thuash jo, por ty të ndihet dashuria. Diola: Unë jam një person që dua vazhdimisht edhe..

Olta: Po je e dashur!

Diola: Unë, p.sh tani jam në njohje me një person tjetër.

Olta: Ups..

Share With:
Translate »
127 Views