Pas këngës, Miriami dhe Albani i organizuan edhe një super festë Amelisë

Lajmin e ditës, edhe pse i duhej kushtuar tërësisht Falmurit dhe Ditës së Pavarsisë, e mori kënga kushtuar të voglës Ameli, nga prindërit e saj këngëtarë Alban Skënderaj dhe Miriam Cani me titullin “Dhuratë”.

Dedikimi edhri pikërisht në ditëlindjen e saj të dytë dhe me shumë gjasë do të bëhët himn i të gjitha familjeve që kanë fëmijë, ndërsa për Amelinë do të jetë një kujtim i bukur për të gjithë jetën. Ndërsa Kids’ Time ka mësuar se përveç kësaj dhurate, prindërit i kanë organizuar edhe një festë të bijës siç e do zakoni. Normal që ngjyra rozë është dominatja, ndërsa tema e festës na zbuloi personazhin e preferuar të Amesië, Topolinon. /Kids’Time/

Share With:1027 Views