Pasojat e famës në moshë të vogël i dëshmon më së miri Miley Cyrus!

Miley Cyrus ka zbuluar se i është dashur të marrë terapi për kritikat që mori si një yll fëmijësh.

Këngëtarja, 30 vjeçe, fitoi famë në vitin 2006 në Disney Channel “Hannah Montana”, i cili ndoqi aventurat e një nxënëseje që jetonte një jetë të dyfishtë si një yll i famshëm pop.

Miley, e cila ishte vetëm 13-vjeçare kur arriti famë globale, është marrë vetëm me ‘kujtimet e dhimbshme’ të asaj kohe

Duke folur për “The Sun” në rubrikën “Bizarre” të gazetës, aktorja zbuloi se tani është ‘në një vend të mirë’ pasi mori ndihmë.

Ajo tha: “Kur shikoj prapa në kritikat që kam marrë si fëmijë, vetëm këto vitet e fundit e kam kuptuar se sa e gabuar ishte”.

“Unë besoj shumë në terapinë për të ndihmuar në shërimin e kujtimeve të dhimbshme dhe jam në një vend të mirë, por realiteti është se nuk duhet të kishte ndodhur kurrë”, thekson artistja.

Ajo shtoi: “Unë nuk jam një person që kërkon vëmendje, por kisha një pikë për të provuar se isha personi im dhe jo një personazh që kisha luajtur. Unë nuk do të fshija asnjë pjesë të historisë sime ose të tranzicionit tim – gjithmonë mendoj se një jetë interesante krijon tregime interesante”.

“Kam qenë e sinqertë me fansat e mi për të luftuar me depresionin dhe e di që kjo i ka inkurajuar disa prej tyre që të marrin ndihmë për problemet me të cilat mund të përballen. Kjo më dha një qëllim të vërtetë, një arsye për t’u ngritur në mëngjes. Kur je e hapur dhe e sinqertë, kjo bëhet pjesë e asaj që je – dhe organikisht kjo do të reflektohet në shkrimin e këngëve”.

Share With:
Translate »
76 Views