Për 1-mujorin e vajzës, Xhaka poston portretin e plotë familjar

Një muaj më parë, Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij, Leonita, u bënë prindër të një vajze, emri të cilës është Ayana

Çifti i popullarizuar kohë pas kohe kanë ndarë imazhe me fansat e tyre, që nga shtatzënia deri në ardhjen në jetë të vajzës.

Ata janë kujdesur që ta shënojnë njëmujorin e saj të lindjes përmes postimeve në rrjetet sociale dhe kanë shpërndarë foton e parë familjare.

Share With:173 Views