Për herë të parë në plazh, moderatorja na prezanton me djalin

Si rrallë herë nga figurat publike, moderatorja e Top Medias, Elona Duro na dha disa lajme njëkohësisht. I pari ishte që do të martohej dhe i dyti se do të bëhej nënë. Dhe pastaj lajmet e bukura vazhduan me rradhë.

Kanë kaluar disa muaj nga lindja e djalit dhe pikërisht sot ajo e ka prezantuar të voglin me plazhin. Elona ka postuar një foto në llogarinë e saj në instagram të familjes së re ku shkruan në anglisht: “My All” (Gjithçka e imja). /Kids’ Time

Share With:
Translate »
639 Views