Për ku janë nisur Poni dhe i biri?

Pavarësisht së jemi në periudhën e verës dhe dihet që këngëtarët janë shumë të zënë me turet e tyre, Poni e cila deri tani e ka mbajtur shumë sekret fyryren e tij, ka zgjedhur të kalojë kohë më të birin. Ato janë fotografuar të kapur për dore ndësa po ecin sëbashku. Nuk e dimë për ku janë nisur por duken shumë bukur bashkë. 

Share With:
Translate »
827 Views