Përlotet Renisi teksa sheh nga Ferma VIP ditëlindjen e parë të vajzës

Vajza e Renisit ka festuar ditelindjen e saj të parë, teksa ky i fundit, gjendej larg saj.

Siç Renisi tregon, ajo ka mbushur një vjeçe.

Megjithatë, ai ka zgjedhur që ta urojë duke iu drejtuar kamerës.

“E dua shumë, është jeta ime, dua të rris një fëmijë të mirë dhe besoj se do ta bëj nëqoftë se Zoti më jep shëndet. Dua që ajo të jetë  një njeri i mirë, të jetë me shëndet dhe të luftoj për të drejtta e saj”, ka thënë Renisi.

 

Share With:
Translate »
71 Views