Po shkonte të merrte vajzat nga shkolla, por Emina Çunmulajt i ndodh e papritura në rrugë!

Emina Çunmulaj është një nga modelet më të dashura dhe të thjeshta të showbizit. Ajo jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe është nëna e dy vajzave.

Ndërsa ajo po shkonte në shkollë të merrte vajzat, kishte ngelur në trafik për një kohë të gjatë, për shkak të vizitës së Presidentit Donald Trump në Los Angeles.

Emina thotë se kjo ndodh gjithmonë kur vjen Presidenti dhe nuk është aspak entuziaste për vizitat e tij.

Share With:
Translate »
646 Views